LIP Sverige AB

LIP är en framstående aktör i Norden, specialiserad på att erbjuda lösningar inom områdena fäst- och fogmassor, vattentätningssystem samt golvavjämning. Med sitt huvudkontor och produktionsanläggning beläget i Nørre Åby, Danmark, har företaget sedan 1967 varit engagerat i att tillverka högkvalitativa produkter, främst riktade mot den professionella marknaden. Som en del av Bostik-koncernen, som i sin tur ingår i den globala kemikoncernen Arkema, strävar LIP efter att vara i framkant när det gäller innovation och hållbarhet.

Varför Välja LIP?

  1. Hållbarhet i Fokus: LIP tar ett helhetsgrepp om hållbarhet, med en omfattande strategi som sträcker sig från råvaruval och produktion till transport och slutanvändning.
  2. Miljövänliga Produkter: En stor del av LIP:s sortiment är fritt från respirabelt kvartsdamm och krom, med låga emissionsvärden, vilket bidrar till en bättre arbets- och levnadsmiljö.
  3. Ergonomiska Förpackningar: Med 20 kg förpackningar erbjuder LIP en ergonomisk lösning som underlättar hanteringen av produkterna på arbetsplatsen.

 

 

Varukorg
Rulla till toppen