Byggehandel.se drivs av Byggehandel Sverige AB, ett svenskt företag som är inriktat på e-handel. Lager och kontor återfinns i Söderhamn.

Vi jobbar ständigt med företagare & privatpersoner för att kunna hålla högsta standard på produkter & leveranser. Vår målbild är att samarbeta med specifikt utvalda varumärken/leverantörer för att kunna garantera kvalitet & nyheter som marknaden efterfrågar.

Vår vision

Vi ska bli det ledande byggvaruhuset på nätet.

Vi erbjuder ett brett sortiment av välkända och etablerade varumärken, endast seriösa märken med hög standard & leveranssäkerhet.

Leverans direkt till dörren & eller arbetsplatsen ska hjälpa dig i ditt nya projekt.

Paketlösningen för mindre företag, större företag och privatpersonen. Vi hjälper dig med färdiga paket i olika storlekar, som innehåller allt du behöver. Färdiga badrumspaket med allt du behöver, innehåller allt från flytspackel till klinker.

Önskar du verktygspaket premium eller basic, allt finns färdigt för att du ska lyckas med din plattsättning, mattläggning eller golvläggning.

Vi tror starkt på reklam & marknadsföring på sociala medier.

Vi ser en stor efterfråga på videor & bildmaterial som förklarar & hjälper kunden att skapa själva, vi kommer hjälpa dig med allt du behöver för att klara av dit projekt.

Från start till idag

Byggehandel Sverige AB grundades 2016 med avsikt att sälja golv och tillbehör på nätet.

Golv såldes i små proportioner till hela Sverige, byggehandels grundare stod inför ett vägskäl där e-handeln växte och tog upp mer/mer tid, samtidigt som den parallella verksamheten med golvläggning började blomstra rejält.

2017 togs beslutet att e-handeln får vänta och ge utrymme för golvläggningsföretaget, trots att golvläggningen går strålande och verksamheten växer snabbt över flertalet regioner & personal så har idén och e-handeln inte glömts bort, tvärtom så har den alltid funnits med i tankarna.

Med massvis av erfarenhet & kunskap startas arbetet med uppbyggnad av e-handeln igen 2020, branschen har ändrats och kräver mer av e-handelssidorna, år 2020 räcker det inte med en sida för inköp, kunderna önskar nu också experthjälp med råd & branschregler.

Vi har under dessa år som framgångsrikt företag inom golv & kakel format ett nätverk med de största & bästa leverantörerna, det är dessa vi kommer handplocka till vår e-handel.

Detta passar oss perfekt eftersom det är denna kunskap vi besitter med kunnig personal som arbetet hela sina yrkesliv med produkterna vi säljer. Vi lanserar vår e-handel igen 2022 och gör det med höga förväntningar på marknaden.

Försäljning

Vi har ett långt samarbete med flertalet företag som handlar material via oss.

Med bakgrund inom golv & byggbranschen hjälper vi privatpersoner och företag med  frågor & service för att underlätta deras projekt.

Kontakta gärna vår support för hjälp.

Varukorg
Rulla till toppen